Apportprøveskolen

Apportprøveskolen

Vil du starte på apportprøve, men vet ikke helt hvordan en slik prøve foregår? I apportprøveskolen kan du lære hva som er forskjellen på øvelsene i UK og AK og du får se film av alle øvelsene i begge klasser. Apportprøveskolen hjelper deg å bli forberedt til apportprøve. 

Les mer …

PROVIT

Provit, norsk dyremat!

PROVIT bruker 100 prosent norske råvarer som er produsert med stolthet av norske bønder på små gårder. Norsk kjøttproduksjon er verdenskjent for mattrygghet og svært lite bruk av antibiotika og andre uheldige stoffer. Dette har alle norske forbrukere stor glede av – også de med fire bein.

Til PROVIT >>

Jeg forer med PROVIT, jeg bruker produktene som belønninger og jeg benytter meg av snackset. Hundene elsker det! Les videre så skal jeg vise deg hvordan >>

Les mer …

Apportkurs (19)

apportkurs

En av fordelene med å jakte med fuglehund er at hunden kan finne igjen og hente felt og skadeskutt vilt. Gjennom ukentlige treninger, "step by step" instruksjon og morsomme øvelser lærer vi hunden din apport.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Les mer …

Sommerkurs

SOMMERKURS

2022

Les mer …

Kurstilbud (4)

Vil du jeg skal komme å holde kurs hos deg?

På denne siden kan du lese mer om mine kurs. Disse kursene er gjennomarbeidet og godt utprøvd. Hvis du ikke finner noe som passer så er det ikke noe problem å sette sammen et kurs etter dine ønsker. Ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. dersom du er interessert i å leie meg inn som instruktør eller foredragsholder for din bedrift eller hundeklubb.

Les mer …

Sporkurs GK

Sporkurs

Dette er et kurs for deg som har lyst å trene frem en skikkelig god sporhund. Kurset retter seg spesifikt mot ettersøk, men passer alliekvel for alle som har lyst å lære hunden sin spor.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Les mer …