Kommende kurs:

Fuglehundkurs i Hammerfest

5-7 august: I august kommer jeg til Hammerfest for å holde kurs for fuglehunder. 

Les mer …

KURS

10-13 juni - To kurs på Island

Jeg reiser til Island for å holde et fuglehundkurs og et apportkurs. 

22-23 juni - Fuglehundkurs i Trondheim

På dette kurset tar vi for oss jakthunddressur som forbereder fuglehunden til jakt og prøver. Vi fokuserer på øvelser som sitt, og hvordan vi kan bygge opp denne øvelsen for å lære hunden ro i oppflukt.  For mer info og påmelding se her.

25 juni - Foredrag på Sognlia fuglehundfestival

Foredrag på Sognlia fuglehundfestival. Foredraget starter lørdag kveld kl.18.00. Jeg kommer til å dele mine erfaringer om apporttrening og dele flere tips, triks og hemmeligheter for å få en god og pålitelig småviltapportør og apportprøvehund. Det vil bli muligheter for å stille spørsmål.Mer info og påmelding her: https://www.facebook.com/events/676975890074875/?ref=newsfeed

5-7 august - Fuglehundkurs i Hammerfest

I august kommer jeg til Hammerfest for å holde kurs for fuglehunder. 

Jeg tilbyr duetrening

Jeg har duer tilgjengelig til bruk i utdannelsen av våre fuglehunder. Mellom oktober og mars kan slik trening bare foregå på dagtid innen klokken 15:00 da duene ikke flyr i skumringen. 

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Privattimer med fysisk oppmøte

Jeg tilbyr privattimer hvor vi jobber sammen om å få til din hund. Privattimer kan kjøpes i pakke a fem timer hvor jeg utarbeider en treningsplan for deg på eller etter første møte. Pakkeløsning på fem timer koster 3500,-  Hvis du kommer langveis fra kan timene for eksempel fordeles over to dager etter hverandre

Du kan også avtale enkelttimer hos meg til 750,- timen. 

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

SOMMERKURS 2022

  ROGALAND 27-29 mai: Årets første sommerkurs har apport som tema. Vi har hovedfokus på videreutviklingen av apport og hvordan du kan trene smart på veien mot apportprøve.

LES MER >>

Hva sier tidligere kursdeltagere?