Ida Sollies Onlinekurs

Spesielt utviklet for jakthunder

Jeg vil inspirere til god hundetrening ved å lage gode kursopplegg hvor du ikke bare lærer hvordan hundetrening fungerer, men får en ordentlig progresjonsplan med gode og morsomme øvelser. Du skal ikke bare nå målene dine, dere skal ha det skikkelig gøy på veien!

til påmelding

Neste runde oppfølgingskurs 
starter 25.05.2020

(Selvstudie kan du starte på når som helst)

Se alle kurs jeg tilbyr

kursoversikt / butikk

Fokus på jakthund

Jeg har hovedfokus på jakthunder. Mine kurs er bygd opp slik at de skal omfavne de ekstreme dressurkravene det er på våre hunder. Samtidig skal treningen være gøy for både to- og firbeint. Derfor utvikler vi adferder gjennom lek og bygger opp øvelsene gradvis.

Selvstudie

Selvstudie passer for deg som allerede kan litt om hund, men trenger hjelp til en fremdriftsplan som fungerer. Et selvstudie starter umiddelbart ved kjøp. Kurset er bygd opp med "step by step" med mange morsomme, inspirerende og konkrete øvelser som tar deg til målet.

Med oppfølging

Jeg arrangerer jevnlig kurs med oppfølging. Disse starter en bestemt dato, akkurat som vanlige kurs. På oppfølgingskursene får du tilgang til en lukket gruppe hvor vi trener hund sammen. Jeg gir så tett oppfølging som du ønsker.

Treningstips

I bloggen min kan du finne mange artikler om hundetrening. Hvis du er nysgjerrig på hva jeg står for som hundetrener, eller bare vil ha tips til din egen trening, så kan du kikke her.

Til Bloggen

Hundeinstruktør Ida Sollie

Jeg heter Ida Sollie og har drevet aktivt med hund i over 10 år. Jeg har tre strihårete vorstehre som jeg bruker allsidig på jakt. Jeg har også deltatt på noen prøver og fått gode resultater på alle hundene. Men det største øyeblikket var kanskje når jeg tok sølv i VM, 2017.    

Jeg vil inspirere til god hundetrening ved å lage gode kursopplegg hvor du ikke bare lærer hvordan hundetrening fungerer, men får en ordentlig progresjonsplan med øvelser for å nå målet ditt. Onlinekurs vil åpenbart aldri erstatte den personlige hjelpen du får sammen med en instruktør, men det er en lettvint måte å dele inspirasjon med ivrige hundefolk. Erfaringsmessig er det nettopp denne inspirasjonen mange ønsker. 

På mine onlinekurs får du vite hvordan du skal gå frem, hva som er lurt å tenke på, hvilke fallgruver du skal forsøke å hoppe over og hvilke øvelser som gir progresjon.   Det som skal kjennetegne mine kurs er en rolig oppbygning mot målet og stort fokus på å trene inn egenskapene hunden trenger for å lykkes. Vi skal også ha det skikkelig gøy på veien!

Den røde tråden i kursene er til enhver tid en god relasjon mellom hund og fører. Vi jobber hovedsakelig med positiv forsterkning. Min målsetning er å bevisstgjøre deg som hundeeier og hundetrener, slik at du utvikler deg til å bli en trygg og tydelig hundeeier. Dette bidrar til et godt samspill i treningen. 

Trening av hund skal være lystbetont både for hund, og for eier.