nylansering

Online Apportkurs

En av fordelene med å jakte med fuglehund er at hunden kan finne igjen og hente felt og skadeskutt vilt. Derfor er apport et dressurmoment alle fuglehunder bør kunne. Gjennom "step by step" instruksjonsvideoer og morsomme øvelser viser og forklarer jeg deg hvordan du kan lære hunden din apport.

Jeg vil lese mer!

Hundeinstruktør Ida Sollie

Jeg heter Ida Sollie og har drevet aktivt med hund i over 10 år. Jeg har tre strihårete vorstehre som jeg bruker allsidig på jakt. Jeg har også deltatt på noen prøver og fått gode resultater på alle hundene. Men det største øyeblikket var kanskje når jeg tok sølv i VM, 2017.    

 Jeg vil inspirere til god hundetrening ved å lage gode kursopplegg hvor du ikke bare lærer hvordan hundetrening fungerer, men får en ordentlig progresjonsplan med øvelser for å nå målet ditt. Onlinekurs vil åpenbart aldri erstatte den personlige hjelpen du får sammen med en instruktør, men det er en lettvint måte å dele inspirasjon med ivrige hundefolk. Erfaringsmessig er det nettopp denne inspirasjonen mange ønsker. 

På mine onlinekurs får du vite hvordan du skal gå frem, hva som er lurt å tenke på, hvilke fallgruver du skal forsøke å hoppe over og hvilke øvelser som gir progresjon.   Det som skal kjennetegne mine kurs er en rolig oppbygning mot målet og stort fokus på å trene inn egenskapene hunden trenger for å lykkes.

Den røde tråden i kursene er til enhver tid en god relasjon mellom hund og fører. Vi jobber hovedsakelig med positiv forsterkning. Min målsetning er å bevisstgjøre deg som hundeeier og hundetrener, slik at du utvikler deg til å bli en trygg og tydelig hundeeier. Dette bidrar til et godt samspill i treningen. Trening av hund skal nemlig være lystbetont både for hund, og for eier.

Strategy

What started as a tiny team mostly dedicated to design has grown to be a creative agency with a diverse skillset.

Creativity

We want to create awesome and inspiring work, aligning creative strategy with exceptional results.

>
Development

Let’s embrace business together and unveil the narrative that drives how your brand is perceived.

Chemistry
That Binds Us

Our agency is a brand laboratory our best ideas come through a strategic and experimental approach.

We develop brands from scratch with agility to adapt in the constantly shifting space that is advertising.

What’s your story? Let’s embrace business together and unveil the narrative that drives how your brand is perceived.

14k

Project value

15

digital agency

5

countries

23

case studio

contact us

641 S Street NW, 4th Floor
Washington, DC 20001
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Let's enjoy a cup coffee and discuss with us

Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.