Hasse fikk CERT og ble BIR

Hasse fikk Excellent med CK, 1.BHK, CERT og BIR på utstilling i helgen. Dette er hans andre CERT. Han ble nydelig ført av min venninne Eva <3

Dommer var Britt-Marie Dornell og hun gav han denne kritikken:

64 cm. Bra storlek og proporsjoner. Korr. bitt, velskåret mask. hode. M. bra overlinje. Velformet brystkasse. Bra vinkler rundt om. Strev pels, med tilrekkeleige stevhårsattributt. Fin farg. Rør seg mycket bra.

Hasse fikk CERT og ble BIR på Fellesutstilingen Vest

Hasse fikk Excellent, CK, CERT, 1BHK og BIR på fellesutstillingen vest. 

Les mer …

1AK skog på Budor

Hasse og jeg reiste til Budor for enda en start på skogen. Vi fikk tildelt et terreng som om noen få år kommer til å være helt igjengrodd og mens vi gikk der tenkte jeg på beitenæringa og at det er skikkelig synd det blir mindre og mindre beitedyr i terrengene. Ikke bare fordi de holder terrengene åpne for ferdsel, men også for fuglene som er avhengige av denne hjelpen for å beholde god tilgang til mat. Det er naturens synergi.
 
Uansett, dagens var en søksmessig utfording og akkurat når tankene var på sitt mørkeste og konseptet jaktprøver føltes fullstendig meningsløst (😂) trakk Hasse ann og spikret et stort rypekull. En djerv avstandsreis, ro i oppflukt, optimistisk drapsforsøk på to krikkender under utredning og en apport senere fikk Hasse tildelt en ny 1. AK.
 
Jeg er spesielt imponert over apporten da denne ble lagt like ved pytten med krikkendene (som fortsatt lå i sivet). Hasse var heldigvis eksemplarisk og veldig flink til å endre fokus. Han ønsket seg dobbel baconburger som premie, og det fikk han selvsagt!
 
For en velorganisert og fin prøve Budorprøven var. Tusen takk for oss.
 
 

2AK skog i Egersund

Hasse fikk 2AK skog i Egersund

1AK skog i Gudbrandsdalen

Vi fikk 1AK igår!! Idag ligger vi på sofaen og deler en krem på boks.😂🤩
 
Vi har vært på prøve sammenhengende siden lørdag. Fem starter på skog, egentlig som oppkjøring til NM som dessverre har blitt utsatt. Hasse viser form, da han på disse startene har fått 3AK, 2AK og 1AK med fine karakterer på søket.
 
Den gjeveste premien kom i går etter et rått arbeid på tiur. Etter litt sporing sto han til slutt en halv meter i fra og hadde tiuren nesten i kjeften under reisen. Det er så rått! Det er ikke en fugl vi har mye erfaring på, så det er gøy at Hasse takler også dette. Jeg fant også seks liter sopp, og Hasse viste en av de andre deltagerne at man ikke erter en vorsteh med en brødskive med leverpostei 🤣 Det ble en veldig bra dag!
 
Hasse ble tre år på lørdag som var. Med denne førstepremien kvalifiserer han for sitt andre championat N J(K)CH.

2AK skog i Kvinesdal