Hvordan kveile sporlina?

Å kveile sporlina på en god måte kan spare deg for mye frustrasjon. Men det er ikke alle som vet hvordan man kan gjøre dette.

Les mer …

Hva er god lek mellom hunder?

Når man får en valp i hus er det naturlig at det blir litt leking hvis man har andre hunder fra før. Men hvordan vet du at det er god lek, og når bør du stoppe det?

Les mer …

Ettersøkshund: Hvordan du kan lære din ettersøkshund IDspor

En av vanskelighetene vi møter når vi jobber med ettersøkshund er hundens evne til å holde seg på rett spor og ikke gå over på andre og ferskere spor underveis. I denne artikkelen skal jeg beskrive noen av de viktige momentene du må tenke på når du skal trene ettersøkshunden til å holde seg til rett individ.

Les mer …

Apport: Forstå hvordan farger og dummys påvirker apporttreninga

Har du tenkt på hvordan hundens fargesyn og alle de ulike dummyene kan påvirke apport treningen din? 

Les mer …

Hasse ble Årets skogsfuglhund i NVC cupen

Hipp hurra, det var skikkelig stas at Hasse ble årets skogsfuglhund i NVC cupen. Særlig siden vi satset litt ekstra på skog i år. Vi skulle delta på NM skog, men fordi dette ble flyttet så ble ikke det noe av. Vi fikk allikevel gjennomført en god skogssatsning.

Les mer …

Jaktprøve: Hvordan melde seg på fuglehundprøve?

Er du ny med jaktprøve og lurer på hvordan du kan melde deg på en prøve? I denne filmen går jeg igjennom påmeldingsprosessen og forklarer de ulike stegene underveis.

Les mer …