Nyhetsbrev

Legg igjen din epostadresse her hvis du vil motta informasjon om kurs og andre arrangementer.

Samarbeidsavtaler

Fuglehundkurs 18-20 okt

Jeg inviterer til fuglehundseminar helgen 18 til 20 oktober. Kurset passer for både stående og støtende fuglehunder og vi jobber praktisk med innlæring av ro i oppflukt og hvordan jeg bruker apport til å utvikle lydighet og samarbeid hos hundene mine. 

Les mer: Fuglehundkurs 18-20 okt

Kurs på Røros

Fuglehundkurs Trondheim 29-1des

Dere er mange som har spurt om jeg kan komme en tur til Trondheim. Derfor setter jeg opp mitt populære fuglehundkurs helgen 29 november til 1 desember. Kurset passer for både stående og støtende fuglehunder og temaet er jakthunddressur spesielt mot ro i oppflukt.

Les mer: Fuglehundkurs Trondheim 29-1des

Apportkurs oppstart 20 januar

På dette kurset tar vi for oss innlæringen av apport med mål om å klare apportbeviset. En av fordelene med å jakte med fuglehund er at hunden kan hente og finne igjen felt og skadeskutt vilt. Derfor er apport et dressurmoment alle fuglehunder bør kunne. En god apportør bidrar til mer human jakt, men det er også krav om apportbevis, eller apport, for å få premie i AK og VK på fuglehundprøver. 

Les mer: Apportkurs oppstart 20 januar

Online Apportkurs

Helt nytt av året har jeg utviklet et online apportkurs for nybegynnere. Kurset består av seks leksjoner og bygger opp apportøvelsen steg for steg med apportbeviset som målsetning. Hver leksjon inneholder både tekst og film av øvelsene. Kurset er testet med gode tilbakemeldinger. Hvis du har lyst på mer informasjon eller å delta send meg en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  

Kurset koster 2500,-

Facebook