Fuglehundkurs Trondheim 29-1des

Dere er mange som har spurt om jeg kan komme en tur til Trondheim. Derfor setter jeg opp mitt populære fuglehundkurs helgen 29 november til 1 desember. Kurset passer for både stående og støtende fuglehunder og temaet er jakthunddressur spesielt mot ro i oppflukt.

Vi begynner kurset fredag kveld med foredrag/teori "fra valp til RIOs". Foredraget tar for seg hvordan jeg helt praktisk trener hunder mot RIOs. Som instruktør har jeg erfart at mange synes det er vanskelig å finne frem til og sette sammen konkrete øvelser for å trene hunden til ro i oppflukt. I dette foredraget vil jeg ta dere med på hvordan jeg tenker på dette med trening og vise hvordan jeg har trent og hvilke øvelser jeg bruker. Målet er at dere skal sitte igjen med en økt forståelse for hvordan du helt konkret kan bygge opp og trene hunden din.

På lørdag skal vi jobbe med de mest ukjente metodene jeg presenterer i foredraget. Hovedfokus er at du som fører skal forstå og mestre oppgavene slik at du kan trene videre hjemme. Vi jobber hele dagen direkte med sitt mot RIOs. På søndag fortsetter vi å utvikle "sitt på kommando" med ulike utfordringer. Du får også lære hvordan man trener inn sitt på andre signaler enn stemme og fløyte.

Dette er et nybegynnerkurs, men det passer også for deg som ønsker å utvikle treneregenskaper som timing og bruk av forstyrrelser og belønninger. Jeg er veldig opptatt av lydighet, samarbeid og kontakt med hunden min, og dette kurset passer også for deg som er nysgjerrig på en litt annen tankegang rundt hundetrening enn hva som vanligvis blir presentert. 

Kurset arrangeres på Melhus like utenfor Trondheim. 

Påmelding til Ida på mail:      Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. . Informer gjerne om: førers navn telefonnummer, samt hundens navn, rase og alder. Det kan hende det tar et par dager før jeg svarer på epost, men jeg registrerer påmeldinger fortløpende. 

Pris 3300,-