"Veien til RIOs" Lillestrøm 17 nov

FUGLEHUNDVENNER! Jeg har fått satt opp et endagskurs på Lillestrøm søndag 17 november. 

Vi begynner dagen med et foredrag som også fungerer som teoriunderlag for resten av kurset. Foredraget heter "Fra valp til RIOs" tar for seg hvordan jeg trener hund til RIOs, og er en kombinasjon av forelesning og film. Jeg er opptatt av samarbeid og lydighet og mener at dette får jeg ved å trene hunden systematisk og ved å bygge opp øvelsene slik at den blir bedre rustet til å takle de utfordringene som den senere skal utsettes for.  Jeg opplever at det folk ofte savner er inspirasjon til konkrete øvelser man kan trene slik at man får en mer naturlig vei fra sitt i stua, til sitt i fjellet, og i dette foredraget presenterer jeg mitt tankesett og viser helt konkret hvordan jeg går frem.

Resten av dagen jobber vi praktisk med hund og tar for oss de delene av foredraget som er mest ukjent for folk i treningen mot RIOs. Du lærer hvordan du kan trene sitt med hunden din og hvordan du kan bygge opp sittøvelsen mot ro i oppflukt. 

Dette er et nybegynnerkurs som passer for de som har en ung hund fra 5 mnd og opp til voksen alder, eller for deg som ønsker å lære mer om hvordan man kan trene fuglehunden til RIOs. Kurset passer også for deg som har lyst å utvikle trenerferdigheter og lære hvordan man kan bruke forstyrrelser og belønning. 

Kurset blir avholdt i lokaler på Lillestrøm og koster 1500,-

Påmeldingen er bindende og innbetaling av kursavgift bekrefter påmeldingen. 

Det er mulig å kun bli med på foredraget. 

Påmelding til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

(det kan hende det tar en dag eller to før du får svar i disse jakttider, men jeg registrerer påmeldingene fortløpene)