Fuglehundkurs 18-20 okt

Jeg inviterer til fuglehundseminar helgen 18 til 20 oktober. Kurset passer for både stående og støtende fuglehunder og vi jobber praktisk med innlæring av ro i oppflukt og hvordan jeg bruker apport til å utvikle lydighet og samarbeid hos hundene mine. 

Velkommen til en fullstappet fuglehundhelg!

Vi starter fredag kveld med foredraget "Fra valp til RIOs" 

Foredraget "Fra valp til RIOs" tar for seg hvordan jeg trener hund til RIOs, og er en kombinasjon av forelesning og film. Jeg er opptatt av samarbeid og lydighet og mener at dette får jeg ved å trene hunden systematisk og ved å bygge opp øvelsene slik at den blir bedre rustet til å takle de utfordringene som den senere skal utsettes for.  Jeg opplever at det folk ofte savner er inspirasjon til konkrete øvelser man kan trene slik at man får en mer naturlig vei fra sitt i stua, til sitt i fjellet, og i dette foredraget presenterer jeg mitt tankesett og viser helt konkret hvordan jeg går frem. 

Alle er velkomne på foredraget, for de som ikke er påmeldt kurs koster foredraget 200,-

Lørdagen handler om RIOs tar for seg de delene av foredraget som er mest ukjent for folk i treningen mot RIOs. Det blir praktisk trening hvor vi bygger opp sittøvelsen og jobber målrettet mot ro i oppflukt. Denne delen passer for de som har en ung hund fra 4-5 mnd og opp til voksen alder. Den passer også for de som har lyst å utvikle trenerferdigheter og bruk av forstyrrelser og belønning. Det er praktisk grunnleggende trening og økten vil bli holdt innendørs. 

På søndag skal vi være ute å jobbe praktisk hvor vi ser på apporten og hvordan jeg bruker apport til å utvikle lydighet og samarbeid hos hundene mine. Du bør ha apportbevis for å få fullt utbytte av søndagen.

Dette kurset passer både for stående og støtende fuglehunder. 

Påmelding til Ida på mail:     Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. . Informer gjerne om: førers navn telefonnummer, samt hundens navn, rase og alder.
Pris: 3500,- betales til kontonummer: 1503.35.55765. Merk betalingen med "fuglehundkurs+navnet ditt". Påmelding er bindene.

Vent gjerne med å betale inn til jeg har bekreftet plass på kurset.

Velkommen på kurs!