Kurs i Brønnøysund

Jeg er blitt invitert til Brønnøysund av Brønnøy Jeger og fisk for å holde en liten serie med kurs. For spørsmål eller påmelding send mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Foredrag om ro i oppflukt
24 mai

Ro i oppflukt er noe de aller fleste som driver med fuglehund synes er vanskelig. Noen har sin første hund og vet ikke helt hvordan man skal  begynne på dette, mens andre mangler kanskje litt treningsinspirasjon. Jeg har med meg masse film og vil igjennom dette foredraget fortelle og vise hvordan jeg trener og bygger opp denne øvelsen. 

Foredraget blir arrangert av jeger og fisk, jeg kommer tilbake til tid og sted.

 

Ro i oppflukt
25 mai

Et praktisk nybegynnerkurs for deg som vil lære om og trene sitt ifm ro i oppflukt. Dette kurset passer for deg med unghund, eller som ønsker å forbedre dine trenerferdigheter. Jeg anbefaler at du blir med på foredraget hvis du ønsker å delta på dette kurset.

Pris: 1300,-

 

Apport Videregående
25 mai

Apport er en sammensatt øvelse som krever mye av hundene våre. Dette er et praktisk kurs som tar for seg hvordan man kan videreutvikle apporten etter man har tatt apportbeviset. Kurset skal inspirere til videre trening og deltagerne skal sitte igjen med konkrete øvelser.

Pris: 800,-

 

Spor Nybegynner
26 mai

Dette er et praktisk nybegynnerkurs hvor hund og fører skal lære å gå spor. Du lærer hva som er viktig å tenke på når du skal legge spor, når du skal trene, hvordan du leser hund og hvordan du skal oppføre deg bak hunden. Vi går også igjennom en del videreutviklende øvelser som dere kan ta i bruk når dere skal trene videre etter kurset. Kurset veksler litt mellom teori og praksis, men er i all hovedsak et praktisk kurs

Pris: 1300,-