Kurs i Mo i Rana

Jeg er blitt invitert tilbake til Mo i Rana og Rana Hundesenter for å holde en liten serie med kurs. For spørsmål eller påmelding send mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Foredrag om ro i oppflukt
2mai

Ro i oppflukt er noe de aller fleste som driver med fuglehund synes er vanskelig. Noen har sin første hund og vet ikke helt hvordan man skal  begynne på dette, mens andre mangler kanskje litt treningsinspirasjon. Jeg har med meg masse film og vil igjennom dette foredraget fortelle og vise hvordan jeg trener og bygger opp denne øvelsen. 

Foredraget blir arrangert med fuglehundgruppa og jeg kommer tilbake til informasjon om sted.

 

Spor Nybegynner
3mai/6 timer

Dette er et praktisk kurs hvor vi hund og fører skal lære å gå spor. Du lærer hva som er viktig å tenke på når du skal legge spor, når du skal trene, hvordan du leser hund og hvordan du skal oppføre deg bak hunden. Kurset veksler litt mellom teori og praksis men er i all hovedsak et praktisk kurs

Pris: 1300,-

 

Nybegynnerkurs
lørdag/søndag

På nybegynnerkurset går vi igjennom teori og praksis som er viktig for å få en lydig familie- og jakthund. Vi kommer til å veksle mellom teori og praksis igjennom helgen.  Dette kurset passer for deg som har din første hund, eller har en unghund. Hovedfokus på kurset er å lære deg å trene hund, slik at du klarer deg bedre på egenhånd etter kurset.

Pris: 2800,-

 

Apport Videregående
6mai/3 timer

Apport er en sammensatt øvelse som krever mye av hundene våre. Dette er et praktisk kurs som tar for seg hvordan man kan videreutvikle apporten etter man har tatt apportbeviset. Kurset skal inspirere til videre trening og deltagerne skal sitte igjen med konkrete øvelser.

Pris: 800,-