Online Apportkurs

Jeg har utviklet et online apportkurs for nybegynnere. På dette kurset tar vi for oss innlæringen av apport med mål om å klare apportbeviset. En av fordelene med å jakte med fuglehund er at hunden kan hente og finne igjen felt og skadeskutt vilt. Derfor er apport et dressurmoment alle fuglehunder bør kunne. En god apportør bidrar til mer human jakt. Det er også krav om apportbevis, eller apport, for å få premie i AK og VK på fuglehundprøver. 

Apport er et dressurøvelse som består av flere delmoment satt sammen til en øvelse. Vi trener hvert enkelt moment så langt det går før vi begynner å sette sammen hver del. Kurset passer for alle, men dere må beherske grunndressur som sitt, bli og innkalling. Hvis dette ikke er på plass så er det vanskelig å trene apport! Nøkkelen til å få en god apportør ligger i gjentatte repetisjoner og tid til å trene. 

Kurset består av seks leksjoner og hver leksjon inneholder både tekst og film av de forskjellige øvelsene som skal ta deg mot målet. Å bli med på en onlinekurs krever selvdisiplin, da med tanke på å ikke rase igjennom leksjonene og øvelsene for fort, men følge progressjonen jeg har lagt opp til. 

Kurset koster 2500,-

Hvis du har spørsmål, eller lyst å delta, send meg en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.