VG dressurkurs 26-27 jan

Det videregående kurset tar for seg teori og praksis som er viktig for at du skal komme videre med treningen av din hund. Kurset er ment som en naturlig fortsettelse etter grunnkurset med fokus på videreutvikling og generalisering av øvelsene innkalling, sitt og bli sittende.

Kurset går helgen 26 - 27 januar. 

Dette er ikke et nybegynnerkurs og vi kommer ikke til å ta for oss nyinnlæring av øvelsene. For å få fullt utbytte av kurset bør du kunne jobbe med hunden løs uten at den stikker av.

Kurset er bygget på flere temaer som ofte er årsaken til at treningen stagnerer. Vi veksler mellom teori og praksis igjennom hele helgen slik at hundene får pause mellom de praktiske øktene. Det er mye praktisk trening på dette kurset og noen av øvelsene vil kanskje utfordre og forhåpentligvis inspirere til videre trening når kurset er over. 

Vi skal være inne i en ridehall, og har tilgang på hallens konferanserom hvor teorien blir avholdt. Vi begynner 13:00 på formiddagen. 

 

Påmelding til Ida på mail:     Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. . Husk at påmeldingen må inneholde førers navn telefonnummer, samt hundens navn, rase og alder.

Påmeldingen er bindende. Pris: 2800,- betales til kontonummer: 1503.35.55765. Merk betalingen med "VGkurshelg"  (NB: prisen kan kanskje endre seg noe da jeg har blitt varslet om endring av halleiepriser i 2019)

Velkommen på kurs!