Kurs Alta 17-20 jan

Jeg er blitt invitert til Alta for å holde kurs av en gjeng engasjerte hundetrenere. Jeg er veldig engasjert for denne langhelgen. Jeg skal holde to videregående kurs innen dressur og apport. I tillegg skal jeg holde et foredrag om RIO og hvordan jeg trener for at mine hunder skal være best mulig rustet for å klare den oppgaven.  Kursene blir holdt innendørs og vi tar sikte på felles middag på lørdagen. Dette blir en fantastisk morsom og sosial hundehelg. Bli med!

 

17 januar FOREDRAG RIO 

Åpent foredrag om hvordan jeg trener for å lære hundene mine ro i oppflukt. Det hunden gjør ofte og det hunden blir vant med fra tidlig alder vil hunden bli god på! Jeg tror det er viktig å begynne å forberede hunden på denne oppgaven helt fra valpestadiet. 

Ubegrenset plasser

 

18 januar APPORT VIDEREGÅENDE

Kveldskurs for deg som ønsker å få en enda bedre apportør. Kurset er veldig praktisk og består av ulike oppgaver hvor du får innblikk i hvordan du kan jobbe for å få komme videre. Apport er en fantastisk øvelse, både til å trene dressur og for å få bedre kontakt med hunden. Kurset passer for alle, men du må ha bestått apportbeviset, eller være sikker på at hunden din kan grunnleggende apport. Kurset varer ca 3 - 4 timer.

8 plasser

 

19-20 januar VIDEREGÅENDE DRESSURKURS

Etter å ha holdt en del kurs har jeg utviklet et videregående kurs som tar for seg flere temaer som ofte er årsaken til at folk ikke kommer videre med sine hunder. Kurset er bygd opp av flere øvelser, men vi veksler litt mellom teori og praksis for å lage naturlige pauser for hundene. Dette kurset varer hele helgen. Vi spiser felles middag lørdag.

10 plasser