Apportkurs oppstart 21 januar

På dette kurset tar vi for oss innlæringen av apport med mål om å klare apportbeviset. En av fordelene med å jakte med fuglehund er at hunden kan hente og finne igjen felt og skadeskutt vilt. Derfor er apport et dressurmoment alle fuglehunder bør kunne. En god apportør bidrar til mer human jakt, men det er også krav om apportbevis, eller apport, for å få premie i AK og VK på fuglehundprøver. 


Apport er et dressurøvelse som består av flere delmoment satt sammen til en øvelse. Vi trener hvert enkelt moment så langt det går før vi begynner å sette sammen hver del. Kurset passer for alle, men dere må beherske grunndressur som sitt, bli og innkalling. Hvis dette ikke er på plass så er det vanskelig å trene apport! Nøkkelen til å få en god apportør ligger i gjentatte repetisjoner og tid til å trene. Det kreves en del egentrening for å få fullt utbytte av kurset. Jeg har gjort avtale med en dommer slik at det blir mulighet til å ta apportbevis etter endt kurs (siste kurskveld)

Kurset går over sju uker og blir holdt følgende datoer: 21, 23, 30 januar og 6, 13, 20, 27 februar, 6 mars. Den første kvelden er teori, og de neste fire kveldene blir holdt innendørs. Resten av kveldene blir holdt utendørs. For å kunne levere mest mulig kvalitet kommer det til å bli veldig små grupper på dette kurset.     

Påmelding til Ida på mail:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.   Husk at påmeldingen må inneholde førers navn telefonnummer, samt hundens navn, rase og alder.
Pris: 3650,- betales til kontonummer: 1503.35.55765. Merk betalingen med "apportkursGK" Kursavgiften inkluderer kursmateriell og apportdummy (og lokalleie)

Velkommen på kurs!

NB! Det er få plasser på dette kurset da jeg ønsker å ha god tid til hver ekvipasje! Ved nok interesse setter jeg opp to grupper.

 

Under får du noen filmer fra fjorårets kurs.