Apportkurs oppstart 20 januar

På dette kurset tar vi for oss innlæringen av apport med mål om å klare apportbeviset. En av fordelene med å jakte med fuglehund er at hunden kan hente og finne igjen felt og skadeskutt vilt. Derfor er apport et dressurmoment alle fuglehunder bør kunne. En god apportør bidrar til mer human jakt, men det er også krav om apportbevis, eller apport, for å få premie i AK og VK på fuglehundprøver. 

Apport er et dressurøvelse som består av flere delmoment satt sammen til en øvelse. Vi trener hvert enkelt moment så langt det går før vi begynner å sette sammen hver del. Kurset passer for alle, men dere må beherske grunndressur som sitt, bli og innkalling. Hvis dette ikke er på plass så er det vanskelig å trene apport! Nøkkelen til å få en god apportør ligger i gjentatte repetisjoner og tid til å trene. Det kreves en del egentrening for å få fullt utbytte av kurset.

Kurset går over sju uker og blir holdt følgende datoer: 20, 22, 29 januar og 5, 12, 19 februar, 4, 11 mars. Legg merke til pausen i vinterferien!

Den første kvelden er teori, og de neste fire kveldene blir holdt innendørs. Resten av kveldene blir holdt utendørs. For å kunne levere mest mulig kvalitet kommer det til å bli veldig små grupper på dette kurset. I tillegg til ordinær kursing vil du også få tilgang til onlinemateriale!    

Påmelding til Ida på mail:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.   Husk at påmeldingen må inneholde førers navn telefonnummer, samt hundens navn, rase og alder. Påmelding er bindende.

Pris: 3650,- betales til kontonummer: 1503.35.55765. Merk betalingen med "apportkursGK". Kursavgiften inkluderer kursmateriell, apportdummy og lokalleie. 

Jeg har avtalt med RFK slik at det blir mulig å ta apportbevis etter endt kurs.

Velkommen på kurs!