Treningstur Sverige august '19

Den første helgen i august inviterer jeg på treningstur til Säffle i Sverige. Dette blir en sosial tur og en unik mulighet til å forberede hunden på jakten som kommer og/eller tidligprøvene. 


Vi befinner oss i naturskjønne omgivelser ikke langt fra norskegrensen hvor hundene får reviere i oversiktelig terreng og hvor du kan få kontrollerte, men realistiske fuglesituasjoner for hunden din. Det anbefales at grunndressuren er på plass for å være med på denne turen.

Vi kommer til å veksle litt mellom dressurtrening og fugletrening, men ingen trenger å være redd for at det ikke skal bli nok trening og nok fugl. Jeg blir med som instruktør og vil være til disposisjon gjennom hele turen, men jeg vil understreke at dette er en treningstur, og ikke et kurs. 

Avreise blir torsdag 1 august, med trening hele fredag, lørdag og halve søndag. Det tar omtrent åtte timer å kjøre til Saffle fra Stavanger. Vi bor samlet i et allrigth hus på stedet. Sengene er fordelt på tre soverom. Overnatting koster 600 SEK natta. Mat er ikke inkludert i treningsavgiften, men jeg tenker vi enten lager matgrupper og spiser mat i plenum, eller går ut å spiser. 

Treningsavgift: 4500,-  

Påmelding eller spørsmål til Ida på mail:   Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.   Husk at påmeldingen må inneholde førers navn telefonnummer, samt hundens navn, rase og alder. Påmelding er bindende.

Det er ingen krav til ytterligere vaksiner for å reise inn og ut av Sverige, men for å komme tilbake til Norge må hunden ha tatt ormekur for revens lille bendelorm og ha stempel for dette i passet. Jeg skal prøve å få avtalt at vi kan ta denne tabelettet fredag ettermiddag hos en lokal dyrlege, jeg bestiller da tid for alle. Alternativt må hundene ta to kurer (to tabeletter med noen dagers mellomrom) før vi reiser, og deretter en når vi kommer tilbake. Jeg anbefaler også flåttmiddel.

NB; det er et lite forbehold at overnattingsprisen og treningsavgiften kan endre seg noe, men prisen blir bekreftet ila nyåret. 


I dette innlegget kan du lese om og se bilder fra fjorårets tur: Treningstur til Sverige