VG dressurkurs oppstart 14 mai

Det videregående kurset tar for seg teori og praksis som er viktig for at du skal komme videre med treningen av din hund. Kurset er ment som en naturlig fortsettelse etter grunnkurset med fokus på videreutvikling og generealisering av innkalling, sitt, bli og lineføring. 

Kurset går følgende datoer:  14, 16, 20, 23, 27, 30 mai. Det videregående kurset består av seks kvelder, hvor den første er teori og de resterende fem er praktiske.

Dette er ikke et nybegynnerkurs og vi kommer ikke til å ta for oss nyinnlæring av øvelsene. For å få fullt utbytte av kurset bør du kunne jobbe med hunden løs uten at den forsvinner. Kurset består i stor grad av ulike øvelser slik at du og din hund skal komme videre. 

Teorien første dag blir avholdt på Kvål i Sandnes og begynner klokken 1800, men de praktiske kveldene starter klokken 1930. 

 

Påmelding til Ida på mail:     Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. . Husk at påmeldingen må inneholde førers navn telefonnummer, samt hundens navn, rase og alder. Påmeldingen er bindende.
Pris: 2500,- betales til kontonummer: 1503.35.55765. Merk betalingen med "VGkurs" Vent gjerne med betalingen til jeg har bekreftet plass på kurset. 

Velkommen på kurs!