Nybegynnerkurs oppstart 15mai

På grunnkurset går vi igjennom teori og praksis som er viktig for at du skal få en lydig familie- og jakthund. Dette kurset krever ingen forkunnskaper og passer for deg som nettopp har fått hund, eller som ønsker å lære mer om hundedressur.

Vi tar for oss innlæring og videreutvikling av grunnleggende dressurøvelser som kontakt, sitt, lineføring og innkalling. Vi begynner med innlæring og øker gradvis vanskelighetsgrad i disse øvelsene.  Vi tar hensyn til at hunder og eiere er forskjellige og tilpasser metoder og provokasjoner/forstyrrelser den enkelte ekvipasje med hovedfokus på at alle skal lykkes. Etter endt kurs skal du sitte igjen med kunnskap om hvordan du trener videre på egenhånd. 

Kurset går følgende datoer:  15, 16, 20, 23, 27, 30 mai og 3 juni. 
Kurset består av en teorikveld og seks praktiske kvelder. Teorien første dag blir avholdt på Kvål i Sandnes og vi begynner klokken 1800. Kurset øvrig starter 18:00 de praktiske kveldene.

Påmelding til Ida på mail:    Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. . Informer gjerne om: førers navn telefonnummer, samt hundens navn, rase og alder.
Pris: 2500,- betales til kontonummer: 1503.35.55765. Merk betalingen med "nybegynnerkurs+navnet ditt". Påmelding er bindene.

Vent gjerne med å betale inn til jeg har bekreftet plass på kurset.

Velkommen på kurs!