Kurs Alta 17-20 jan

Jeg er blitt invitert til Alta for å holde kurs av en gjeng engasjerte hundetrenere. Jeg er veldig engasjert for denne langhelgen. Jeg skal holde to videregående kurs innen dressur og apport. I tillegg skal jeg holde et foredrag om RIO og hvordan jeg trener for at mine hunder skal være best mulig rustet for å klare den oppgaven.  Kursene blir holdt innendørs og vi tar sikte på felles middag på lørdagen. Dette blir en fantastisk morsom og sosial hundehelg. Bli med!

Les mer …

Apportkurs oppstart 21 januar

På dette kurset tar vi for oss innlæringen av apport med mål om å klare apportbeviset. En av fordelene med å jakte med fuglehund er at hunden kan hente og finne igjen felt og skadeskutt vilt. Derfor er apport et dressurmoment alle fuglehunder bør kunne. En god apportør bidrar til mer human jakt, men det er også krav om apportbevis, eller apport, for å få premie i AK og VK på fuglehundprøver. 

Les mer …

VG dressurkurs 26-27 jan

Det videregående kurset tar for seg teori og praksis som er viktig for at du skal komme videre med treningen av din hund. Kurset er ment som en naturlig fortsettelse etter grunnkurset med fokus på videreutvikling og generalisering av øvelsene innkalling, sitt og bli sittende.

Les mer …

Treningstur Sverige august '19

Den første helgen i august inviterer jeg på treningstur til Säffle i Sverige. Dette blir en sosial tur og en unik mulighet til å forberede hunden på jakten som kommer og/eller tidligprøvene. 

Les mer …