Nybegynnerkurs oppstart 15mai

På grunnkurset går vi igjennom teori og praksis som er viktig for at du skal få en lydig familie- og jakthund. Dette kurset krever ingen forkunnskaper og passer for deg som nettopp har fått hund, eller som ønsker å lære mer om hundedressur.

Les mer …

VG dressurkurs oppstart 14 mai

Det videregående kurset tar for seg teori og praksis som er viktig for at du skal komme videre med treningen av din hund. Kurset er ment som en naturlig fortsettelse etter grunnkurset med fokus på videreutvikling og generealisering av innkalling, sitt, bli og lineføring. 

Les mer …

Online Apportkurs

Helt nytt av året har jeg utviklet et online apportkurs for nybegynnere. Kurset består av seks leksjoner og bygger opp apportøvelsen steg for steg med apportbeviset som målsetning. Hver leksjon inneholder både tekst og film av øvelsene. Kurset er testet med gode tilbakemeldinger. Hvis du har lyst på mer informasjon eller å delta send meg en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  

Kurset koster 2500,-

Kurs i Mo i Rana

Jeg er blitt invitert tilbake til Mo i Rana og Rana Hundesenter for å holde en liten serie med kurs. For spørsmål eller påmelding send mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Les mer …

Kurs i Brønnøysund

Jeg er blitt invitert til Brønnøysund av Brønnøy Jeger og fisk for å holde en liten serie med kurs. For spørsmål eller påmelding send mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Les mer …

Blodsporskurs 14-16 juni

Jeg inviterer til blodsporkurs 14 - 16 juni. Dette er et nybegynnerkurs for deg som vil lære om grunnleggende sportrening og veien til godkjent ettersøksekvipasje. Kurset passer også for deg som bare ønsker å trene litt spor med hunden din. 

Les mer …