Landssamling på Buhol

 

Norsk Vorstehhundklubb arrangerte landssamling på Buhol i pinsehelgen. Trygve og jeg meldte oss på for å treffe litt folk, være litt sosiale og bli med på apportprøve.

Det ble en herlig helg selv om været ikke ble like bra som først foreslått. Jeg har fått møte mange jeg bare har fulgt på facebook, lattermuskelaturen har fått trimmet seg skikkelig og skrøner og andre historier har blitt delt. Det er utrolig mye kompetanse der ute, og jeg lytter og snapper opp alt jeg kan.

 

Jeg har trent ganske mye de siste ukene etter at jeg bestemte meg for å delta på landssamlingen. Trygve har glimt i øyet på prøver og finner alltid på noe bøll, og det gjorde han også denne gangen. Alltid noe nytt, denne gangen på sporet. Vannapporten som hjemsøkte oss i fjor utførte han utmerket, derimot fant han fugl i søkapporten og fikk seg et fuglearbeid. Det var litt vanskelig å få han til å hente inn duelikene etterpå, men det gikk med litt banning og dirrigering. Førstepremien var allerede tapt på sporet så det gjorde ingenting. Litt skuffa fikk jeg en 2AK- igjen.

 

Utstillingen ble heller ingen høydare da Ellen Marie snappet alle de fineste premiene. Ellen Marie har lært meg alt jeg kan om utstilling, men hun holdt åpenbart noen triks for seg selv. Jeg er ikke bitter altså! Gratulerer til Ellen Marie…. Uansett, dette førte til at jeg droppet festmiddagen som åpenbart burde blitt arrangert på lørdagen, fremfor søndagen, til fordel for en apportprøve på Åstjern. Jeg forlot Buhol i desperat jakt på en opptur!  Det kan du lese mer om her: Apportprøve på Åstjern

 

For de som ikke skjønner at jeg tøyser litt på slutten så kan jeg understreke at landssamlingen var absolutt utrolig hyggelig! Et landstreff stappfull av kompetente, morsomme og herlige mennesker som jeg gleder meg til å treffe igjen.  Takk for en fin helg alle dere!