AFKs utstilling på Hamresanden '16

Sidsel og jeg reiste ned til Hamresanden på AFKs jakthundutstilling. Trygve viste seg godt frem i ringen og tok med seg Excellent, CK, CERT, 1BHK og BIM. Tildelt av dommer Wenche Eikeseth.

Utstillingen på Hamresanden var en liten og intim utstilling, men allikevel var det påmeldt 13 strihår. Vi møtte mange kjente og stemningen var skikkelig god selv om det øset og pøset ned. Haldor og Trygve var de eneste jaktpremierte strihårene og gikk alene i BK AK. Derfor fikk jeg hjelp til å føre Haldor av Lene Osberg. Hun fikk raskt god kontroll over Haldor og stilte han veldig fint ut. Han fikk bare good denne gangen, men sånn er det.

Jeg følte jeg fant en veldig god tone med Trygve og at jeg fikk vist han godt frem. Han var tålmodig og orket å stå eksemplarisk å vise seg frem mellom slagene. Å løpe med Trygve er kjempefint fordi han følger med og bryr seg lite om miljøet. Etter at jeg stilte opp Trygve, mens jeg ventet på å få dommen,  sto dommeren å trippet. Det var tydelig at hun synes det var moro å dele ut CERTET til Trygve, han må ha greid å sjarmere seg inn på en eller annen måte. Å få tildelt et CERT gav mersmak og jeg er skikkelig spent på hvordan det går på de neste utstillingene jeg skal delta på.

Agder Fuglehundklubb
Dommer: 
Wenche Eikeseth.

"Meget god type. Kvaderatisk, velproposjonert godt hode. Velvinklet, velkroppet. Brunskimmel. Utmerket pels. Beveger seg meget godt."

PremiegradExcellent, CK, CERT, 1BHK og BIM