Treningstur til Säffle

Vi reiste til Säffle for å få trent litt til en lavlandsprøve vi er påmeldt, samt trening til VM for Haldor sin del. Vi fikk trene på fine marker og hadde god tilgang på fugl.

 

For denne turen hadde jeg en liten liste jeg ville jobbe konkret med. For Haldor sin del ble det mye parslipp, trente på å respektere makkerstand, kontinentale reiser og ro i oppflukt. Det ble mange situasjoner og vi fikk felt litt for hundene. Roen er der, selv om alle hundene synes det er utrolig kult med vilt som faller.... Trygve skulle til helgen starte i sin første VK og fikk trene utallige apporter på tørket rype etter fuglearbeidene. Vi klarte akkurat få med oss begynnelsen av finværet og utnyttet dagene i kløvereng og granskog.

Jeg legger ved en liten stemningsfilm. Filmen viser ikke Haldors mest presise fuglearbeid denne helgen akkurat, men jeg legger ved denne filmen allikevel fordi jeg synes det var ganske romantisk å tenke på at i enden av regnbuen finner jeg ikke en gryte med gull, men noe enda mer verdifullt. Jeg finner min beste venn i stand - selve symbolet på vennskap, samarbeid og jaktlykke. Haldor er en skikkelig god gutt!

Til helgen blir det jaktprøve, og neste helg retter vi nesa mot Frankrike. Vi går en spennende tid i møte... ;)