SITT,
for søren!

 
 

Hva jobber vi med?

Stoppsignalet er vår eneste brems under jakten og i hverdagen. Det er kanskje et av de viktigste signalene vi trener med hunden vår. Når du gir stoppsignalet skal hunden umiddelbart stoppe, sette seg og ta kontakt med deg som for å spørre: Hva vil du? - Utopi, sier du? Neida, det handler bare om god innlæring. Dette kurset tar deg med på en liten reise hvor vi begynner med de helt enkle øvelsene og jobber oss frem til sitt på kommando, eller miljøsignal med ganske store provokasjoner.

VI JOBBER MED:

STEGVIS OPPBYGNING AV SITTKOMMANDOEN
RASKE SITTER
BLI SITTENDE
BELØNNINGER
HVORDAN LEGGE PÅ SIGNAL
AVSTANDSSITT
FLERE SIGNALER FOR SITT
HVA VI KAN GJØRE NÅR HUNDEN GJØR FEIL
SITT I FUGL

Påmeldingsinformasjon

 

Kurset koster 3000,-  

Datoer: 23 mars, 6, 13, 20, 27 april og 4 mai. 

Kurset foregår utendørs, men brekkes av med noe teori gang. Du må kle deg etter forholdene. Du må ha med deg en bil, eller et bur hvor du kan legge hunden når vi har pause eller skal ha teori. Hunden får ikke bli med inn når vi har teori. Noen treninger blir kun ute, og da må du forberede deg for dette. 

Det blir små grupper og dermed begrenset plass på kurset. Vi kommer til å benytte oss av fugl i treningen. 

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
 
 

Sitte raskt

Vi begynner kurset med å lære hunden at den skal sitte for å få tilgang til noe. Vi skal se på trenerferdigheter som timing, og hvordan vi kan bruke ulike belønninger og forstyrrelser mens vi trener. Du skal også lære hvordan vi kan få fortyrrelsene til å fungere som forsterkere i treningen. 

01