18 av 19 klarte apportbeviset!

Idag avsluttet jeg apportkurset med en apportbevisprøve. Jeg er så rørt og stolt og glad. Her har en haug med folk kommet med hundene sine for...

Les mer …

1pr på sporprøve!

 Gratulerer så mye til Eva og Balder som tok 1 premie på sin første blodsporprøvestart. Det er så sterkt og artig. Gratulerer så mye!

Les mer …

Buddy besto jaktanleggsprøven

Kenneth Eichner og hans spaniel Buddy besto jaktanleggsprøven og fikk bestått FK i vannapporten. Gratulerer så utrolig mye! 

Les mer …

De klarte apportbeviset!

En glad gjeng på siste apportkurs kveld! Idag tok de apportbevis. Sju uker med apporttrening er over. Det gir en helt spesiell form for glede å...

Les mer …
oppstart: 16-18 okt '20

Nybegynner
blodspor

Dette er et nybegynnerkurs for deg som vil lære om grunnleggende sportrening og veien til godkjent ettersøksekvipasje. Kurset passer også for deg som bare ønsker å trene litt spor med hunden din.

Sted: Rogaland, Kvernaland/Sandnes

Les mer: Sporkurs

Ida Sollies Hundeliv

Sletteigvegen 14, KVERNELAND

(0047) 40 48 69 85

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Mer informasjon

Jeg har jakthundtreningene i utmark som gir realistiske treningsforhold. Du må ha aversjonsbevis på sau for å trene i disse områdene på sommeren. Jeg tilbyr duetrening hele året.

Online kursmateriale

Er du med på ett av mine lokale kurs så kan du logge deg inn her for å få tilgang til kursmateriale.