oppstart: 09-11 april & 11.05 '21

Sporkurs

Dette er et nybegynnerkurs for deg som vil lære hvordan du kan trene opp en skikkelig god sporhund. Kurset er spesielt rettet mot de som ønsker å bli godkjent ettersøksekvipasje, men kurset passer også for deg som bare ønsker å trene litt spor med hunden din.

Sted: Rogaland, Kvernaland/Sandnes

Les mer: Sporkurs

18 av 19 klarte apportbeviset!

Idag avsluttet jeg apportkurset med en apportbevisprøve. Jeg er så rørt og stolt og glad. Her har en haug med folk kommet med hundene sine for...

Les mer …

1pr på sporprøve!

 Gratulerer så mye til Eva og Balder som tok 1 premie på sin første blodsporprøvestart. Det er så sterkt og artig. Gratulerer så mye!

Les mer …

Buddy besto jaktanleggsprøven

Kenneth Eichner og hans spaniel Buddy besto jaktanleggsprøven og fikk bestått FK i vannapporten. Gratulerer så utrolig mye! 

Les mer …

De klarte apportbeviset!

En glad gjeng på siste apportkurs kveld! Idag tok de apportbevis. Sju uker med apporttrening er over. Det gir en helt spesiell form for glede å...

Les mer …

Ida Sollies Hundeliv

Sletteigvegen 14, KVERNELAND

(0047) 40 48 69 85

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Mer informasjon

Jeg har jakthundtreningene i utmark som gir realistiske treningsforhold. Du må ha aversjonsbevis på sau for å trene i disse områdene på sommeren. Jeg tilbyr duetrening hele året.

Online kursmateriale

Er du med på ett av mine lokale kurs så kan du logge deg inn her for å få tilgang til kursmateriale.