2AK fullkombinert skog

Hasse og jeg kastet oss med på en fullkombinert skog i siste liten. Siden vi allerede var reist på jakt ble det litt styr for å få tak i apportfugl. Prøven var på veien hjem. Men min venninne Elisabeth dro hjem til fryseren min og plukket frem tre "brevduer" og sendte de med posten. Det gikk helt fint og siden Hasse fant fugl på feltdelen fikk vi også bruk for de. Det ble 2AK fullkombinert, skog. Jeg er mest imponert over at denne premien kom direkte etter en uke på jakt. Hasse har nå ni starter i AK og er premiert sju ganger.

1AK fullkombinert, høyfjell

Hasse tok 1AK fullkombinert på høyfjell!

Les mer …

3AK på Presteseterprøven

Vi er på tur igjen, og siden vi skulle forbi Vestfold etteranmeldte jeg Hasse på en liten skogsfuglprøve. Jeg tenkte det var en fin måte å lufte hunden på når jeg skulle kjøre så langt, og i tillegg kunne jeg få se hvordan vi ligger ann med tanke på skogssøket. Vi fikk være med på et ettermiddagsterreng og Hasse fant fugl. Det ble et arbeid uten reis, og en ny 3AK. Jeg er så innmari glad, fordi han gikk skikkelig bra på skogen (tall: 55 444), og selv om han tok med mye terreng fant jeg han alltid igjen. Skikkelig godfølelse. Han samarbeider! Hasse er nå premiert både på høyfjell og på skog og har 71% premiering på sine sju AK starter.

3AK på Dalsbygdaprøve

Hasse fikk 3AK på Dalsbygda. Dette er hans fjerde premie på fem starter. 

Les mer …

2AK på Fosenprøven

Hasse og jeg har vært på Fosenprøven og fikk enda en 2AK. Hurra!

Les mer …

2AK til Hasse på Rørosprøven

Den lille Hassen klarte å hente enda en 2AK på Rørosprøven. Han hadde et fuglearbeid med reis. Jeg er så stolt!

Les mer …