Helena Lyckoskog til Rogaland

Jeg har spennende nyheter!! Jeg har invitert Helena Lyckoskog til Rogaland for å holde kurs for ivrige ettersøksjegere eller sporentusiaster. Helena er en meget kunnskapsrik dame som driver med dette på heltid og jeg ser frem til å lære av henne. Kurset retter seg mot dem som allerede kan litt om spor og ettersøk og er ikke et nybegynnerkurs. 

Helena jobber fulltid med jakthunder, ettersøk og har ansvaret for hundedelen på jaktkunskap.se i tillegg til å være spordommer. Her er litt informasjon om henne:

Helena Lyckoskog har tränat hund sedan barnsben och har haft kurser sedan 2006. Hon började intressera sig tidigt för hundens språk, inlärning och hundens beteende. Helena inriktar sig mycket mot jakthundsraser, där hon vill skapa en klarare bild av vad som krävs för tex en lyckad inkallning, hur vår kontakt och samarbete har inverkan på jakten, sen spår med inriktning mot eftersök. 

När hon inte jobbar som instruktör så dömer hon en hel del viltspårprov, närmare 8000 prov i dagsläget, går praktiska eftersök, utbildar och meriterar hundar inom viltspår, samt tränar upp eftersöksekipage. Det blir en del jaktprov och utställningar med egna hundar.

Helena er:

  • Auktoriserad viltspårdomare
  • Eftersöksjägare ­NVR (Trafikeftersök) 
  • Utbildar eftersökshundar
  • Oppfdretter i Wild Ventarix Kennel
  • Författare till boken Med passion för det vilda, samt har en ny på väg - Viltspår & Eftersök
  • Viltspårinstruktör 
  • Viltspårdomare
  • Utdannet i fördjupad raskunskap

Jeg har fulgt Helena på sosiale medier en stund og ser at hun har veldig mange spennende tanker rundt trening av ettersøkshunder i tillegg til et godt øye for hva som skal til for å lykkes med ettersøkene. 

Jeg ser stort frem til at hun kommer hit, og gleder meg til å lære litt av henne. 

Det er bare sju tilgjengelige plasser på dette kurset (jeg skal ha den åttende plassen selv). Jeg tar påmeldinger via mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Dato 9 og 10 oktober.
Pris: ca 3500,-          (prisen blir endelig satt når jeg får vite hva flybilletten hennes koster, men jeg regner med det blir omtrent dette beløpet)